Zagriz' | Monterosso nerone, 0,75 l, 13,5%

Monterosso nerone, 0,75 l, 13,5%

Vino je prelepe rubinasto rdeče barve s kristalnim odleskom, žlahtno aromo in harmoničnim okusom. Iz družine Monterosso vin ima Nerone najbogatejšo aromo z izrazitimi notami jagodičevja, med katerimi prevladujeta malina in divja robida. Sadni noti se preko sladkega korena neopazno prelevita v vonj temne čokolade, ovite v žametno vanilijo in žlahtno cedrovino. Suho vino polnega telesa, v katerem se harmonično prepletata svežina taninov in mehkoba toplega sadnega okusa jagodičevja s pridihom kakavovih zrn, ki se v pookusu preobrazijo v žlahtne višnje. Vino se odlično poda k dobro uležani bržolni govedini, dimljenim mesnim jedem in bogatim čokoladnim sladicam.

Volumen: 0.75 l

Temperaturni režim: Suho

Šifra: 400116 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi

Cena: 19,03 

Živilo vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom
0