Zagriz' | SVEŽE KLAPAVICE
Akcija!
kg

SVEŽE KLAPAVICE

Klapavice in se gojijo v Krajinskih parkih Sečovlje in Strunjan ter na Debelem rtiču, kjer je voda preverjeno čista.
To jim daje specifičen in prepoznaven okus ter zagotavlja brezhibno kakovost. Klapavice (Mytilus galloprovincialis) so morske školjke, ki jih v Slovenskem primorju poznamo pod imenom pedoči, v Dalmaciji pa jim pravijo dagnje. V školjčiščih živijo stran od obale v čistem morju. Pritrjene so na gojitvene vrvi in mrežice, obešene na plavajočih plovcih in urejene v gojitvena polja. Meso školjk je namreč zelo okusno in hranljivo, saj vsebuje poleg 82% vode še 10% beljakovin, 1% maščob, ogljikove hidrate, jod in rudninske snovi. So bogat vir nekaterih snovi (železa, kalcija, cinka, joda), omega-3 maščobnih kislin, folne kisline in vitaminov (vitamina A, vitamina B12) Pakirane v kontrolirani atmosferi. Primerno za pripravo buzar, paello, rižote in testenine.

Količina: 1,5 kg (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Hlajeno

Šifra: 300013 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi

Deklaracija produkta >

Cena: 4,19 

3,73 €/kg2,79 €/kg

Cena:
Tiskanje:
Skupaj:

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom 1
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping