Zagriz' | T-BONE ANGUS STEAK (+/-500g)
kg

T-BONE ANGUS STEAK (+/-500g)

Polkilogramski kos najkakovostnejšega govejega hrbta s kostjo.

T-bone, glavni rez za pravega ljubitelja mesa. T-bone je sestavljen iz dveh kosov mesa v enem: pljučna in roastbeef. Oba kosa mesa sta ločena s kostjo v obliki črke T, zaradi česar je eden izmed najbolj kakovostnih zrezkov na voljo. T-bone prihaja iz ameriškega goveda, ki živi na široko odprtih ravnicah.

Količina: 500 g (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Zamrznjeno

Šifra: 16039 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi

Cena: 18,89 

37,78 €/kg

Na zalogi

Cena:
Tiskanje:
Skupaj:

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

GOVEJI STEAK,  ANGUS, T-BONE +/-500g
Globoko zamrznjen proizvod
Neto količina: +/-500g
Poreklo: ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE

Zaklano v: ZDA -USA EST 7041B

Razsekano v: ZDA -USA EST 7041B

Rezano in pakirano v: Nizozemska – NL 357 EG

Distributer: MONSUN d.o.o., Kolodvorska 3, 4000 Kranj, (SI-H1023-ES)

Proizvajalec: Diviande BV, Antennestraat 3, 3903 LZ Veenendaal, NL

Hraniti pri temperaturi – 18°C ali nižji.
Po odmrzovanju ne zamrzujte ponovno.
Pred uporabo termično obdelati.

Navodila za uporabo: na žaru 5-8 min, v ponvi 5-8 min.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom 1
Seznam želja 0
Odpri seznam želja Nadaljuj z nakupovanjem