Zagriz' | Pečene lovke hobotnice

Pečene lovke hobotnice

Če te presenetijo nenapovedani gostje, jih lahko enostavno presenetiš nazaj! Vas zanima, kako Bine Volčič v 10 minutah pripravi jed, kot smo jih vajeni v restavracijah?

Že kuhane lovke hobotnice, globoko zamrznjene, so idealna rešitev za morsko poslastico. Ker so toplotno obdelane, prihranimo veliko časa s predpripravo. Po odmrzovanju so primerne za takojšnje uživanje, na primer v solati, lahko pa jih na hitro opečemo na vroči teflonski ponvi ali žaru.

Lovke hobotnice

Poleg lovk hobotnice za ekspresno pripravljen obrok uporabite zamrznjeno “žar mix” zelenjavo – mediteransko mešanico, ki se najbolje poda k morskim jedem. Zaključite prilogo s sesekljanim svežim peteršiljem, nanjo položite pečeno lovko hobotnice in pokapajte z olivnim oljem – voilà, kot pri profesionalcih doma!

Zelenjava na žaru

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom