AJDOVI ŠTRUKLJI Z OREHI. Že kuhani.
Hitro zamrznjen izdelek
Sestavine: voda, OREHOV nadev 30% (MLEKO, OREHI 22%, sladkor, piškotne drobtne
(PŠENIČNA bela moka, MLEKO, MASLO, sladkor, JAJCA v prahu), sladka SMETANA, kisla
SMETANA, voda, JAJCE v prahu, PŠENIČNA bela moka, MASLO, limonina lupinica (aromatske
sestavine (aromatčni pripravek, naravna aromatčna snov), sladkor, naribana limonina
lupina, kislina (citronska kislina), jedilna sol, maltodekstrin, izvleček korenja), cimet),
ajdova moka 18%, PŠENIČNA bela moka, rastlinsko olje (sončnično), drobtne (PŠENIČNA
moka, kvas, sol), jodirana sol, JAJCE v prahu. Lahko vsebuje sledi SOJE, ZELEN, GORČICE in
DRUGIH OREŠČKOV.
Hraniti pri temperaturi -18°C ali nižji. Odtajanih izdelkov ne smemo ponovno zamrzniti!
Izdelek je ročno izdelan, zato je možnost odstopanja pri teži kosa do 15 %.
Rok uporabe odtisnjen na original embalaži.
Za Monsun d.o.o., Kolodvorska cesta 3, 4000 Kranj proizvaja: Fine Culinar d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica
Neto količina: 480g
Štruklji so narejeni po recepturi, ki ima izhodišče v slovenski narodni kuhinji. So že
termično obdelani in globoko zamrznjeni. Ponudimo jih kot prilogo ali samostojno jed.
Navodilo za pripravo:
Mikrovalovna pečica: Štruklje zmočimo z vodo in jih položimo na krožnik. Krožnik
prekrijemo s prozorno folijo za živila in štruklje pregrejemo v mikrovalovni pečici. Porcijo
treh štrukljev pregrevamo približno 1,5 minute pri 800W.
Gretje v sopari: Štruklje zložimo v posodo namenjeno za kuhanje v sopari in jih
pregrevamo 12-15 minut. Po želji štruklje zabelimo, okrasimo in serviramo.
Povprečne hranilne vrednosti na 100 g izdelka:
– Energijska vrednost (kJ/kcal) 1027/245
– Maščobe (g) 11
Od tega nasičene maščobe (g) 2,3
– Ogljikovi hidrati (g) 32
Od tega sladkorji (g) 4,9
– Beljakovine (g) 6,1
– Sol (g) 0,65