Izkušeni tim v mednarodni trgovini z vrhunskimi živili.

Naša zgodba

Kot zaupanja vreden dobavitelj z dolgoletnimi izkušnjami na področju mednarodne trgovine s prehrambenimi produkti, ogromnimi viri in zalogami kvalitetnih surovin in vsem dragocenim znanjem na tem področju, smo se odločili nadgraditi poslovanje podjetja in se usmeriti v nov segment prodaje, prodaji končnim kupcem.

Ker se zavedamo kompleksnosti ponudbe prehrane končnim potrošnikom, smo se projekta lotili profesionalno in odgovorno. Sestavili smo ekipo profesionalcev na posameznih področjih in skupaj z njimi na podlagi lastnih raziskav, znanja in izkušenj koncept nove platforme razvijali in oblikovali kar nekaj mesecev. Pri tem smo težili k temu, da kupcem olajšamo nakupovanje kvalitetnih živilskih proizvodov, omogočimo dostop do artiklov, ki sicer v trgovinskih subjektih niso na voljo, nudimo pomoč in ideje pri izbiri in pripravi artiklov, delimo zanimivosti, svoje znanje in izkušnje in prispevamo delček k zadovoljstvu naših strank.

Če si boste zaželeli družbe uveljavljenega in izjemno cenjenega imena s področja kulinarike, g. Bineta Volčiča, sokreatorja opisane zgodbe, človeka, ki uživa v kuhanju in svojo strast z veseljem deli z vami, je spletno mesto Zagriz’ pravi naslov.

Ponujamo kvalitetne artikle za vsakdanjo uporabo in prefinjene surovine za posebne priložnosti, skrbimo za cenovno dostopnejše in visokokakovostne artikle, artikle iz celega sveta in slovenske proizvode, ponudbo pa bomo sproti in redno nadgrajevali glede na aktualne dogodke, naše ideje in navdih in navsezadnje glede na vaše povpraševanje in potrebe.

Naše storitve omogočajo prijazni sodelavci in sodelavke, ki so z vami od prvega klika na kakovostno zasnovani spletni trgovini, ki bodo poskrbeli za uspešno oddano naročilo, pripravo neoporečnega blaga in dostavo z neprekinjeno hladno verigo.

 

Ugriznite v našo ponudbo in delite svoje zadovoljstvo z nami.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom