Varna in hitra dostava živil z neprekinjeno hladno verigo.

Pogoji dostave

Območja dostave

Sestavine dnevno dostavljamo po različnih krajih znotraj Slovenije, na določenih območjih je dostava možna tako dopoldan, kot tudi popoldan. Ko vstavite sestavine v košarico in začnete postopek nakupa, preprosto vnesete vašo poštno številko in ponujene vam bodo različne možnosti dostave.
Seznam krajev v katere dostavljamo najdete tudi v Splošnih pogojih poslovanja.

Kaj, če v vaš kraj še ne dostavljamo?

Pogosto smo zelo prilagodljivi, tako da vam svetujemo, da se obrnete na naš klicni center na telefonski številki 04 292 7999, kjer vas pričakuje naša naročniška podpora, s katero boste zagotovo našli ustrezno rešitev. Vedno pa se lahko odločite tudi za osebni prevzem v našem skladišču na naslovu: Gorenjesavska 5, 4000 Kranj, vsak dan do 19.00 ure.

Kakšni so stroški dostave?

V primeru nakupa nad 40 € je dostava popolnoma brezplačna. V primeru manjših nakupov se dostava obračuna po kilometrini. Strošek dostave lahko vidite med postopkom nakupa, preden ga zaključite.

Kdaj bo vaše naročilo dostavljeno?

Naročeno blago zaenkrat dostavljamo od ponedeljka do petka. Vsa naročila oddana do 15.00 bomo obravnavali še isti dan. Trudili se bomo, da vam naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času. Na območjih z večjo frekvenco dostav vam naročeno blago v večini primerov dostavimo najkasneje v treh dneh od oddaje naročila.

Do kam dostavimo naročilo?

Dostava obsega dostavo do vhodnih vrat enostanovanjske hiše ali do glavnega vhoda večstanovanjske zgradbe. V primeru oteženega dostopa z dostavnim vozilom pa do najbližje točke, kjer je omogočen varen dostop z vozilom.

Varnost dostave

Naši dostavljalci se skrbno držijo vseh aktualnih varnostnih predpisov za čimbolj varno dostavo. V časovnih obdobjih s povečanimi virusnimi obolenji naši dostavljalci nosijo zaščitne maske in ostalo priporočeno zaščitno opremo. Pred dostavo vas pokličejo, ter paket predajo popolnoma brezstično.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom