Zagriz' | Hennessy x.o 0,7l 40%

Hennessy x.o 0,7l 40%

X.O je mešanica stotih eaux-de-vie (‘vode življenja’) iz štirih premiers crus iz pokrajine Cognac: grande champagne, petite champagne, fins bois in borderies. Najstarejša od teh eaux-de-vie bo kmalu stara trideset let in daje X.O njegovo izjemno kakovost, trdnost in zapletenost. Te eaux-de-vie so dolga leta zorele v mladih sodih iz hrastovega lesa Limousin, v katerih je zaradi pretoka zraka in tanina iz hrasta nastajal ta bogat in močan konjak. X.O je močan, usklajen in eleganten konjak. Je možat in obilen zaradi bogate in začinjene arome z zelo strukturiranimi odtenki, ki jih nadvladuje bogastvo arome hrasta in črnega popra.

Volumen: 0.7 l

Temperaturni režim: Suho

Šifra: 400121 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi

Cena: 177,99 

Živilo vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom