Zagriz' | Monterosso malvazija 0,75l 13%
Trenutno razprodano

Monterosso malvazija 0,75l 13%

To vino je kristalno rumene barve s pridihom svežih odtenkov zelene. Prepoznavni znak Malvazije iz hiše Monterosso je preplet igrive svežine z elegantno mineralnostjo, ki prežemata aromo in paleto tega lahkega suhega vina, narejenega izključno iz trte istrska malvazija. Bogata aroma, katere skladno harmonijo sestavljajo cvetlične note akacije, obdane s citrusnimi notami nektarininih in pomarančnnih lupin, je lepo zaokrožena s pridihom sveže hruške in kančkom mete. Suho vino srednjega telesa združuje svežino čiste malvazije z bogato a umirjeno mineralnostjo istrske prsti v prijetno in elegantno sadno paleto, ki se zaključi s pookusom rahlo grenkega mandlja. Izvrstno dopolni jedi mediteranske kuhinje, predvsem iz belih rib in lahkega belega mesa s svežimi zelenjavnimi prilogami.

Volumen: 0.75 l

Temperaturni režim: Suho

Šifra: 400103 Kategorija:

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 19,52 

Ni na zalogi

Živilo vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom