ŠTRUKLJI OREHOVI
Hitro zamrznjen izdelek
Sestavine: vlečeno testo (PŠENIČNA bela moka, voda, koruzni škrob, rastlinsko olje
(sončnično, SOJINO in repično v spremenljivih deležih), jedilna sol, kis, emulgator
(sončnični lecitn), konzervans (kalijev sorbat)), MLEKO, OREHI 15%, sladkor, piškotne
drobtne (PŠENIČNA bela moka, MLEKO, MASLO, sladkor, JAJCA v prahu), sladka SMETANA,
kisla SMETANA, voda, drobtne (PŠENIČNA moka, kvas, sol), JAJCE v prahu, PŠENIČNA bela
moka, MASLO, limonina lupinica, cimet.
Lahko vsebuje sledove ZELENE, drugih OREŠKOV in GORČICE.
Hraniti pri temperaturi -18°C ali nižji. Odtajanih izdelkov ne smemo ponovno zamrzniti!
Izdelek je ročno izdelan, zato je možnost odstopanja pri teži kosa do 15 %.
Rok uporabe odtisnjen na original embalaži.
Neto količina: 480g
Za Monsun d.o.o., Kolodvorska cesta 3, 4000 Kranj proizvaja: Fine Culinar d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica
Štruklji so narejeni po recepturi, ki ima izhodišče v slovenski narodni kuhinji. So že
termično obdelani in globoko zamrznjeni. Ponudimo jih kot prilogo ali samostojno jed.
Navodilo za pripravo:
Mikrovalovna pečica: Štruklje zmočimo z vodo in jih položimo na krožnik. Krožnik
prekrijemo s prozorno folijo za živila in štruklje pregrejemo v mikrovalovni pečici. Porcijo
treh štrukljev pregrevamo približno 1,5 minute pri 800W.
Gretje v sopari: Štruklje zložimo v posodo namenjeno za kuhanje v sopari in jih
pregrevamo 12-15 minut. Po želji štruklje zabelimo, okrasimo in serviramo.
Hranit zamrznjeno pod -18°C. Po odtajanju izdelka ne zamrzujte ponovno.
Izdelek je ročno izdelan, zato je možnost odstopanja pri teži kosa do 15 %.
Povprečne hranilne vrednosti na 100 g izdelka:
– Energijska vrednost (kJ/kcal) 1311/314
– Maščobe (g) 17
Od tega nasičene maščobe (g) 4,3
– Ogljikovi hidrati (g) 33
Od tega sladkorji (g) 12
– Beljakovine (g) 7,2
– Sol (g) 0,38