Zagriz' | PICANHA GOVEJI - KRIŽNI DEL
kg

PICANHA GOVEJI – KRIŽNI DEL

Kos spodnjega govejega hrbta, poseben rez značilen za Brazilijo, s plastjo maščobe, ki se med peko stopi in da mehkemu mesu poseben okus. Kosi  picanhe so težki od 1500g – 2000g. V primeru, da imate posebne želje glede teže naročenega mesa, nam to sporočite.

Picanha (odrezana iz zadka- križnega dela hrbta) je po mnenju mnogih ljubiteljev mesa najbolj okusen del živali. Okus mesa se dopolnjuje s čudovito marmoriranostjo in mastnim robom. Black angus govedo, uragvajskega porekla, se z žitom hrani vsaj 120 dni.

Količina: 1,8 kg (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Hlajeno

Šifra: 016026 Kategorija:

Zaloga: Kmalu na zalogi

Deklaracija produkta >

Cena: 42,43 

23,58 €/kg

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom 1
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping