Zagriz' | Pršut Jamon Iberico de Cebo cela noga
kg

Pršut Jamon Iberico de Cebo cela noga

Jamon Iberico de Cebo, iberski dragulj oz. eden najbolj cenjenih izdelkov v svetovni gastronomiji. Ta vrsta pršuta izvira iz edinstvene pasme na svetu: iberskega prašiča. Prašiče hranijo z želodom, kateri vsebuje izvrstno olje, ki ga skozi uživanje prašič infiltritra v mišice in spremeni v dragoceno maščobo, ki se ob uživanju kar stopi v ustih. Iberski pršut nas ne pritegne le s samim imenom – ko ga okusimo nas zasvoji njegov intenziven okus.
Pršut je sušen 34-36 mesecev.

Cela noga cca 8 kg

Količina: 8 kg (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Hlajeno

Šifra: 001115 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi, čas dostave se lahko podaljša

Cena: 316,24 

39,53 €/kg

Na voljo po naročilu

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom