Zagriz' | Pršut noga san daniele
kg

Pršut noga san daniele

Prosciutto di San Daniele je na zraku posušen in zorjen pršut. Dobil je tudi zaščiteno geografsko poreklo, saj so za izdelavo tega pršuta potrebne posebne razmere, ki so na tem območju edinstvene. Ker je dobavitelj, lastnik podjetja želel, da se pri njih vsak kos pršuta skrbno obdela od začetka do konca, dajejo prednost kvaliteti, ne kvantiteti. Prosciutto Prolongo lahko najdete le v restavracijah, kjer se zavedajo, kaj je kvalitetna hrana, trgovinah s kvalitetnejšo hrano, nekaterih vinskih kleteh in delikatesah. Pršut je sušen 20 mesecev.

Cela noga tehta cca 10-11kg.

Svoj najljubši kos delite z družino, prijatelji in vsemi, ki jih imate radi.

Uživali boste v vsaki rezini.

 

Količina: 10,5 kg (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Hlajeno

Šifra: 001183 Kategorija:

Zaloga: Na zalogi, čas dostave se lahko podaljša

Cena: 278,24 

26,5 €/kg

Na voljo po naročilu

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom
0