ŠTRUKLJI SKUTINI. Že kuhani.
Hitro zamrznjen izdelek
Sestavine: SKUTA 41%, vlečeno testo (PŠENIČNA bela moka, voda, koruzni škrob, rastlinsko
olje (sončnično, SOJINO in repično v spremenljivih deležih), jedilna sol, kis, emulgator
sončnični lecitin, konzervans kalijev sorbat), MLEKO, sladka SMETANA, margarina
(rastlinska olja in maščobe (palmino, repično, delno hidrogenirano palmino), voda,
emulgatorji (mono in digliceridi maščobnih kislin), sredstvo za uravnavanje kislosti
(citronska kislina), aroma, barvilo (anato)), drobtine (PŠENIČNA moka T 500, kvas, jedilna
sol, sladkor, PŠENIČNI gluten, PŠENIČNA sladna moka, dekstroza, encimi, sredstvo za
obdelavo moke: askorbinska kislina), voda, PŠENIČNI zdrob, PŠENIČNA bela moka, JAJCE v
prahu, jodirana sol. Lahko vsebuje sledove GORČICE, ZELENE, OREŠČKOV in SEZAMA.
Hraniti pri temperaturi -18°C ali nižji. Odtajanih izdelkov ne smemo ponovno zamrzniti!
Izdelek je ročno izdelan, zato je možnost odstopanja pri teži kosa do 15 %.
Rok uporabe odtisnjen na original embalaži.
Neto količina: 480g
Za Monsun d.o.o., Kolodvorska cesta 3, 4000 Kranj proizvaja: Fine Culinar d.o.o., Dorfarje 17, 4209 Žabnica
Štruklji so narejeni po recepturi, ki ima izhodišče v slovenski narodni kuhinji. So že
termično obdelani in globoko zamrznjeni. Ponudimo jih kot prilogo ali samostojno jed.
Navodilo za pripravo:
Mikrovalovna pečica: Štruklje zmočimo z vodo in jih položimo na krožnik. Krožnik
prekrijemo s prozorno folijo za živila in štruklje pregrejemo v mikrovalovni pečici. Porcijo
treh štrukljev pregrevamo približno 1,5 minute pri 800W.
Gretje v sopari: Štruklje zložimo v posodo namenjeno za kuhanje v sopari in jih
pregrevamo 12-15 minut. Po želji štruklje zabelimo, okrasimo in serviramo.
Povprečne hranilne vrednosti na 100 g izdelka:
– Energijska vrednost (kJ/kcal) 839/200
– Maščobe (g) 7,8
Od tega nasičene maščobe (g) 3,3
– Ogljikovi hidrati (g) 21
Od tega sladkorji (g) 3,3
– Beljakovine (g) 11
– Sol (g) 0,53