Zagriz' | WAGYU STRIPLOIN STEAK 275-325g
kg

WAGYU STRIPLOIN STEAK 275-325g

Wagyu steak( hrbet brez kosti) je zaradi izjemne marmoriranosti, razreda 6/7, in izvrstnega okusa najbolj cenjena in najdražja pasma goveda, južnoameriško poreklo.

Razkošno meso, polnega okusa. Govedina Wagyu izvira z Japonske in je bila nekoč postrežena samo japonskemu cesarju. Na srečo lahko danes vsi uživamo v njenem posebnem okusu. Govedina iz širokega južnoameriškega območja. Govedo se hrani z zrnom vsaj 120 dni.

Količina: 300 g (Artikel se tehta)

Temperaturni režim: Zamrznjeno

Šifra: 16041 Kategoriji: ,

Zaloga: Na zalogi

Deklaracija produkta >

Cena: 26,94 

89,79 €/kg

Na zalogi

Cena:
Tiskanje:
Skupaj:

Tehtanje

Izdelek je potrebno pred dostavo še natančno stehtati. Pri končnem tehtanju lahko pride do manjših odstopanj pri predvideni teži (in posledično ceni), zato ob plačilu rezerviramo še dodatek za tehtanje. Po odpremi izdelka vam povrnemo razliko med rezervacijo in dejansko ceno. Več informacij v Splošnih pogojih poslovanja.

Dostava

Trenutno že dostavljamo po večini mest v Sloveniji in hkrati nenehno povečujemo naš razpon dostave. Ob naročilu preprosto vstavite vašo poštno številko in dobili boste informacije o možnosti dostave. V kolikor vašega kraja še ni na seznamu dostav, se obrnite na naš klicni center, ki vam bo zagotovo lahko pomagal najti rešitev za uspešno naročilo.

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom 1
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping