Zagriz' | CHEFOV TATARSKI BIFTEK
Skip to content

Brezplačna dostava nad 40 €!

Menu
Iskanje
0 04 292 7999
Najboljše za pod zob
Menu
  • Kategorije izdelkov
  • Vsi izdelki
  • Akcijski izdelki
  • Ugodnosti in novosti
  • Začinjeni nasveti
  • Seznam želja

Domov > Začinjeni nasveti > CHEFOV TATARSKI BIFTEK

  • Ugodnosti in novosti
  • Kategorije izdelkov
    • Pojdi nazaj
    • Pokloni darilo
      • Pojdi nazaj
      • Paketi
      • Boni in darila
    • Rdeče meso
    • Divjačina
    • Mesni izdelki
    • Vse za shrambo
      • Pojdi nazaj
      • Ostalo
    • Raki in morski sadeži
    • Glavonožci
    • Zamrznjene ribe
    • Perutnina in belo meso
    • Predpripravljeni izdelki
      • Pojdi nazaj
      • Nekaj sladkega
      • Slano
    • Gotove jedi
    • Krompir
    • Konzervirani izdelki
    • Testenine
    • Vinska karta
      • Pojdi nazaj
      • Rdeče vino
    • Sadje in zelenjava
    • Žgane pijače
    • Mleko in mlečni izdelki
    • Akcijski izdelki
  • Akcijski izdelki
  • Začinjeni nasveti
  • Kontakt
  • O nas

CHEFOV TATARSKI BIFTEK

  4   20 min

Sestavine

  • 300 g goveje pljučne
  • sredica kruha z drožmi
  • 1 žlica gorčice
  • 1 limona
  • 2 mehko kuhani jajci
  • 50 g rukole
  • oljčno olje
  • sol
  • poper

Postopek

Zaradi enostavnejšega rezanja vzamemo pljučno, ki je še na pol zmrznjena. Narežemo na drobne kocke, solimo, dobro premešamo in postavimo v hladilnik.

Medtem pripravimo omako. V posodico damo dve mehko kuhani jajci, žlico gorčice, nekaj sredice kruha z drožmi, sok polovice limone, sol in poper. Zmiksamo s paličnim mešalnikom, med miksanjem pa počasi dodajamo oljčno olje, da se naredi emulzija.

Nato sredico kruha z drožmi natrgamo na pekač in postavimo za 15 minut v pečico na 150 stopinj, da se zapeče. Nato vse skupaj zdrobimo v drobtine.

Narezano meso popramo in po potrebi še dodatno solimo, dodamo malo oljčnega olja, natrgane liste rukole, malo stisnjene limone in dobro premešamo.

Serviramo tako, da v posodico podlijemo žlico omake, potresemo z drobtinami, gor položimo tatarski biftek, potresemo še malo drobtin in postrežemo.

Izdelki uporabljeni v receptu

Trenutno razprodano
Monini classico

Volumen: 0.75 l

9,24 €
V košarico
Gorčica

Količina: 540 g

2,30 €
V košarico
Sol

Količina: 1 kg

0,74 €
V košarico
kg
Zasebno: GOVEJA PLJUČNA 2,2kg+

Količina: 2,5 kg

104,03 €
V košarico

 

Šifra:  Kategorija: 
Temperaturni režim: 
Cena:
V košarico

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

O nas

  • Naša zgodba
  • Kontakt

Naročanje

  • Splošni pogoji poslovanja
  • Piškotki
  • Pogoji dostave

Kontakt

Elektronska pošta: info@zagriz.si

Telefon: 04 292 7999

Naslov podjetja: Kolodvorska cesta 3, 4000 Kranj
Prevzemno mesto: Gorenjesavska cesta 5, 4000 Kranj

   
© 2023 Monsun d.o.o. Vse pravice pridržane.
Presenetite z darilom na dom
0