Zagriz' | NAJBOLJ CENJENI PRŠUTI NA SVETU

NAJBOLJ CENJENI PRŠUTI NA SVETU

Odprli smo prednaročila za cele noge pršutov

V času pred decembrskimi srečanji si zagotovite slastno “kitaro” pršuta tudi za v vašo kuhinjo. Spodaj si lahko preberete opis vseh treh vrst pršutov,  kateri so na voljo v naši ponudbi.

Jamon Duroc Serrano
Cela noga cca 7-8 kg

Jamon Duroc, cenovno najdostopnejši pršut, katerega uporaba se vse bolj krepi v gurmanski kuhinji po vsem svetu je s svojim izjemnim okusom, aromo in sočnostjo eden največkrat uporabljenih pršutov. Pršuti iz pasme prašičev Duroc so sočnejši, mehkejše teksture in intenzivnejšega okusa.
Pršut je sušen 20 mesecev.

 

Prosciutto di San Daniele
Cela noga cca 10 -11 kg

Posebna lega in mikroklima mesteca San Daniele ter stoletja stare veščine mojstrov pršutarjev so recept za edinstven okus, ki ga ponudi Proschiutto di San Daniele. Meso izključno prašičev italijanskih pasem, dobra morska sol …Recept je preprost, rezultat pa izjemen in zadovolji še tako zahtevnega gurmana.

 

Jamon Iberico de Cebo
Cela noga cca 8 kg

Jamon bellota Iberico, iberski dragulj oz. eden najbolj cenjenih izdelkov v svetovni gastronomiji. Pršut izvira iz edinstvene pasme na svetu: iberskega prašiča. Prašiči se prosto pasejo in hranijo z želodom, katerega olja poskrbijo za bogato zamaščenost in marmoracijo mesa. Posledično pršute lahko zorijo dlje, kar je recept za izjemno intenziven in bogat okus, ki prav zasvoji.  Preprosto najboljše.

Pršut je sušen 34-36 mesecev.

 

Poglejte izdelke

kg
Pršut noga san daniele

Količina: 10,5 kg

278,24 
kg
Pršut noga duroc seranno

Količina: 7,5 kg

110,87 
kg
Pršut Jamon Iberico de Cebo cela noga

Količina: 8 kg

316,24 

Naše novice ne grizejo. Prijavite se.

Vnesite svoj e-poštni naslov in takoj boste izvedeli, kaj novega se kuha pri nas.

Presenetite z darilom na dom